donderdag 28 maart 2024

Het is te zwaar, als je in de bloei van je leven zit en een reusachtige ontwikkeling doormaakt en dat zo goed mogelijk met 59 jaar levenservaring onder woorden brengt, de nieuwste ontdekkingen en uitvindingen om de wereld van de ondergang te redden verschrijft en dan continu vernield en kapot gemaakt wordt door laffe valse mammon kanker krengetjes en niemand je steunt of je helpt maar je laat vallen .. Only hate can break your heart and me, alles tegen dovemansoren, alles voor niets .... alles proberen te doen tegen het collectieve passieve laffe niets, en dan krijg je dit als dank

.. het onwaarschijn lijke onsmake lijke bord voor de kop van de varkens .. ik word zo doodmoe van mammon kanker lijers .. continu malafide collaborateurs, niets dan verrotte verwaande doodsheid bij het ministerie van ezk-lnv 🤮☠️🐔🐖🤢🧟‍♀️ ..


.. ga godverdomme einde lijk echt werk doen in plaats van je te wentelen in je ijdele zelfgenoegzame hypocriete gehuichelde (juridische) kakel en knor praatjes en daarmee het goede en betere lastig te vallen .. Arthur Gotlieb vermoorden en dan dit 🤢🤮


In mijn mail van 10 januari 2024 staat eerlijk en rechtvaardig beschreven hoe een en ander verlopen is en dat is voldoende wederhoor, dat is geen weigering om mee te werken, in die 4 pagina's staat het gevolg van ruim 35 jaar (wel) echt werken en ook al het overige wordt weerlegd in mijn mail van 10 januari 2024. Uw brief waarin u mijn mail van 4 kantjes met een eerlijke en oprechte weergave bagatelliseert en in 3 woorden samenvat doet daaraan niets af, ik verwacht in een behoorlijke eerlijke en rechtvaardige wereld van u daarop de enige juiste reactie, eerherstel en het opheffen van de bva (en eigenlijk moet de gehele overheid op de schop, daaraan werk ik me sinds 2006 dood bij diezelfde overheid). Ik word onrechtvaardig weg gestuurd, buiten gesloten, dat beschrijf ik eerlijk en rechtvaardig en dan krijg ik deze brief. 

Wat u aanvoert stelt mij diep teleur, de handelswijze van het ministerie van ezk - lnv ten aanzien van mij, zoals uit uw brief naar voren komt is een ernstige aanslag op mijn gezondheid, alle beginselen van behoorlijk bestuur, eerlijkheid, rechtvaardigheid, menselijkheid, empathie en begrip. En een aanfluiting, het getuigt van formele procedurele ambtelijke laffe oneerlijke valsheid en een aanzienlijk bord voor het hoofd. Nee, ik zal niet aanwezig zijn en dat is geen weigering, alles wat ik hierover te zeggen en te schrijven heb staat in de mail van 10 januari en daar heb ik niets aan toe te voegen. 

@@

en ik schrijf geen slap laf vals juristengezanik en gemiet, zie de laatse blog post. De bva, het ministerie en de overheid is compleet doorgeslagen door  kippen - en miereneukerss met zure zielige zanikende bekkies over "regeltjes" en "protocol" "zo zijn de regels nou eenmaal, we moeten joden afvoeren naar het concentratiekamp, naar de gevangenis, vergiftigen, ontslaan, we houden ons aan de wet, wet en orde en gezag zijn het excuus voor moord" van verstarde verrotte doodse passieve huichelende hypocriete ambt e naren. Stik er maar in, in je walge lijke nazi nsb praktijken, gore gluiperige smerige stupide kanker tyfus teven

En dat altijd alleen en geïsoleerd zonder steun van wie dan ook, door iedereen in de steek gelaten worden, kinderen die me zeggen dat het mijn schuld is 😱😱, de laffe nsb kanker kinderen, alleen maar een corrupte om geld jankende en zeurende kut advocaat, GODVERDOMME geheel onrechtvaardig 9 maanden in zo'n kut gevangenis met ijdele verwaande krengetjes als cipier, injecties met gif ondergaan van kanker krengen en nu weer, omdat ik daar verandering in probeer te brengen, weer gore gluiperige krengetjes op mijn dak, kon ik ze maar allemaal afschieten, de kankerkrengen.    












Bij Johan Cruijff komen “voorzitters varkenss” ton harmsen (net zo’n varkenskutkop als jan lul rosch) en nunez zichzelf tegen, in hol land worden de hebzuchtige ijdele verwaande verrotte doodsse mammon kanker collaborateurs "manager", de beheerders van vvd mammon kanker, directeur, directeur generaal, plaatsvervangend inspecteur generaal, de pig, minister, premier en dan de bedrijfsdood of Europa in voor meer dan 400.000 eur per jaar, lijden, daarvoor werken als de verschrijver van de waarheid die als tip van een topper van atr mee kreeg, alleen volledige openheid kan misschien nog zorgen voor een doorbraak. 

 Kijk nou toch eens naar het 18 miljoen eur dealtje van hugo de jonge aan echt belasting geld over mondkapjes met sywert van der linden en dat sexistische bralaapje is doodleuk minister van binnenlandse zaken, de oneerlijk verdeelde woningvoorraad, voor 200.000 eur per jaar en marjolein sonnema die alles geheim houdt en in de doofpot stopt en zichzelf graag in tanzania laat bejubelen als minister van vws voor een soortgelijk bedrag van 200.000 eur per jaar, gebeurt daar iets mee, nee, we gaan goede jongens, menno van veenendaal, de verschrijver, lastig vallen, die 9 maanden onterecht in de gevangenis heeft gezeten en vergiftigd is door een goor smerig rechter lijk kanker weif vanwege niks, het liegende doodzieke valse laffe kreng barbara van de griend, heel mooi als dat gore kreng 9 maanden in de gevangenis heeft gezeten, het is nog lang niet genoeg, die lelijke rotte kop moet eraf, valse liegende kakelende kippenkoppen moeten rollen.  

Het Schiphol dossier wordt geheim gehouden, heel begrijpelijk, niemand bij ezk lnv, infrastructuur en Waterstaat begrijpt er ook maar iets van en eerst zou het aantal vluchten terug gebracht worden naar 450.000, met bijbehorende kosten aan ambtenaren en landsadvocaat van miljoenen euro’s voor dit dossier en :  we houden het op 500.000 vluchten is de denderende conclusie van de vvd ggg ss, de totale en complete verziekte verrotte doodse nachtmerrie van de hol landse “overheid”, de mammon kanker zieke ontmenselijkte op sterven na dode geestloze moordende zombies 


Walk tall, walk straight, spit human chicken pigs right in the eye, the stronger the wood, the straighter the arrow